Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Кадър БТВКажете кой не е бил в коалиция с

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Кадър БТВКажете кой не е бил в коалиция с
Коментари Харесай

Пламен Данаилов след напускането на ИТН: Сега е важно да сформираме комисии, защото има хора с по 170 лева пенсии

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Кадър БТВ

Кажете кой не е бил в коалиция с някой до в този момент, отговори на въпроси на публицисти Петър Данаилов от Има Такъв Народ незабавно след напускането на пленарна зала от неговата партия.

 

" То няма спор единствено по себе си, това е безсмислена процедура. Вчера чухте конституционалистите споделиха,че е привършен този мандат и може да се връчи различен. 

Няма какво да се упражняваме по реторика. Атака против лиността е неразрешен мотив, а това в този момент са аматьорски осъществявания от хора, които единствено това желаят, предстоят доста по-важни неща.

175 индивида цялостно болшинство имат право да решат каквото си желаят. Важно е да се образуват комисии, другояче законопроект не може да мине. Има хора, които получават 170 лв. пенсия, по какъв начин се живее по този начин, те какво си мислят като гледат това?! За да работят институциите, би трябвало да има комисии в Народното събрание. Без комисии нищо не може да се промени. " - добави депутатът. 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР